Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä liikkuvan työn ohjaukseen

Toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa työarkea

Entré helpottaa kokonaisuuden hallintaa, kun toimistosta käsin työtä ohjaava henkilö näkee työntekijöiden työkohteet ja aikataulut sekä pystyy hallinnoimaan niitä reaaliaikaisesti. Myös työntekijä näkee työtehtävät sekä työlistana että kartalla. Työtilaukselle on helppo kirjata mm. kauanko työkohteessa kului aikaa, kuinka pitkä ajomatka oli, mitä kohteessa tehtiin ja mitä tuotteita käytettiin. Tämä mahdollistaa nopean laskutuksen, ja laskun voi lähettää verkkolaskuna, sähköpostilla tai tulostuspalvelun kautta. Tilaukselle on mahdollista lisätä myös valokuvia, tarkastuslistoja ja muita tarvittavia dokumentteja.

Työkohteessa käytetyt tuotteet on helppo lisätä laskulle, sillä toiminnanohjausjärjestelmään voi poimia tarvittavat tuotteet tukkujen hinnastoista nimellä, LVIS-numerolla ja viivakoodilla tai siirtää tarvikerivit ostolaskuilta. Entré mahdollistaa myös sähköisen tarjouksen lähettämisen suoraan ohjelmasta. Tarjoukseen voit sisällyttää tarvittavat liitetiedostot ja tarjous on päivitettävissä ja kommentoitavissa sekä asiakkaan että toimittajan osalta. Tarjous voidaan hyväksyä täysin sähköisesti ja tarjouksen pohja muuntaa helposti tilaukseksi.

Omalle kirjanpitäjälle materiaali lähtee toiminnanohjausjärjestelmästä automaattisesti integraation avulla. Verkkolaskujen vastaanotto, ostolaskujen kirjaaminen, tiliöinti ja hyväksyntä, ostolaskujen maksatus sekä kohdistaminen tilauksille ja työmaille onnistuvat vaivatta.

Ota mobiili toiminnanohjausjärjestelmä avuksesi!

Selkeä hinnoittelumme auttaa valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan ohjelmistopaketin. Tutustu Entré-ohjelmistopaketteihin tai ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu.

Kysy lisää numerosta 050 308 1508
Lähetä sähköpostia myynti@pajadata.fi

Valitse alta yrityksesi toimintaa kuvaavin ala ja lue lisää järjestelmästä tai lue vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Toimialat

Toiminnanohjausjärjestelmä LVI, IV- ja kylmäasennus

Entré soveltuu erinomaisesti LVI-, IV- ja kylmäasennusalojen toiminnanohjausjärjestelmäksi. Toimialojen erityistarpeet, kuten helppokäyttöisyys liikkuvassa työssä, sekä tukkutuotteiden laaja kirjo on huomioitu ohjelmiston käyttöliittymän ja toimintojen suunnitellussa.

Lue lisää

Entré Vehicle

Lue lisää

Entré + taloushallinnon integraatiot

Lue lisää

Asiakasportaali

Lue lisää

Laskutus

Lue lisää

Tuoterekisteri, omat ja LVISK tukkutuotteet

Lue lisää

Kuitit ja matkalaskut, Entré Expense

Lue lisää

Mobiiliapplikaatio

Lue lisää

Työnohjaus

Lue lisää

Työtilausten aikataulutus

Lue lisää

Tarjoustyökalu

Lue lisää

Ostoreskontra

Lue lisää

Huoltosopimukset

Lue lisää

Projektinhallinta

Lue lisää

Ahlsell Office

Lue lisää

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.