Entré Office

Entré Office on web-pohjainen talotekniikka-alan yrityksille suunniteltu ohjelmisto, jota on helppo käyttää mobiilisti missä ja milloin vain. Kaikki tarvittavat ominaisuudet löytyvät samasta ohjelmasta.

Tilausten hallinta

Lisää helposti kaikki materiaalit ja työtunnit laskutettaville asiakastilauksille järjestelmässä. Käytössäsi on valmiina tukkureiden hinnastot, jotka päivitetään automaattisesti.

Aikakirjaus

Tee tuntikirjaukset suoraan työmaalla. Kirjattu aika tallentuu suoraan sekä asiakastilaukselle, että palkanmaksua varten. Työntekijöillä on myös selkeä, värikoodattu kalenterinäkymä päivittäistä käyttöä varten.

Aikataulutus

Suunnittele työtilaukset asentajille ja ne näkyvät suoraan asentajien puhelimissa tai tableteilla. Pystyt työaikojen lisäksi suunnittelemaan lomat ja muut selkeän värijärjestelyn avulla.

Asiakasrekisteri

Kaikki asiakastiedot tallennetaan ja muodostetaan asiakasrekisteriksi. Maksuaika, näkyvät alennusprosentit, tuotenumerot ja muut tiedot voit määrittää asiakaskohtaisesti. Lisäksi mahdollisuus laskuttaa asiakkaita käänteisellä verovelvollisuudella.

Tuotehallinta

Entré Officessa on käytössäsi juuri sinun toimialan tukkurien hintalistat ja pystyt vertailemaan hintoja tuotekohtaisesti. Järjestelmään voidaan ajaa myös tukkurin alennuslistat, jolloin näet omat sisäänostohintasi. Luonnollisesti voit lisätä omia tuotteita ja palveluita tuoterekisteriin.

Myyntireskontra

Myyntireskontran avulla pidät kirjaa, että asiakkaat maksavat laskunsa ajallaan. Järjestelmän avulla on myös mahdollista lähettää maksumuistutuksia. Kaikki laskut tallennetaan ja pystyt luomaan uuden tilauksen vanhan laskun pohjalta.

 

Entré Office Yrittäjä
59 EUR/kk
per käyttäjä.
Yrittäjä-lisenssillä käytössä kaikki Entré Officen toiminnot.

Entré Office Asentaja
15 EUR/kk
per käyttäjä.
Asentajalla käytössään tilaukset ja aikakirjaus.

Kokeile Entré Officea nyt!

Lähetä yrityksesi tiedot oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Ota rohkeasti yhteyttä kokeneisiin ratkaisumyyjiimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu.