”On hienoa, kun työpäivä päättyy kotiin tullessa”

Entré Office on web-pohjainen talotekniikka-alan yrityksille suunniteltu ohjelmisto, jota on helppo käyttää mobiilisti missä ja milloin vain. Kotiin tullessa ei enää tarvitse istua toiseksi työpäiväksi tekemään toimistotöitä.

Tutustu ohjelmiston ominaisuuksiin:

 

Tilausten hallinta

Lisää helposti kaikki materiaalit ja työtunnit laskutettaville asiakastilauksille järjestelmässä. Käytössäsi on valmiina tukkureiden hinnastot, jotka päivitetään automaattisesti.

Aikakirjaus

Tee tuntikirjaukset suoraan työmaalla. Kirjattu aika tallentuu suoraan sekä asiakastilaukselle, että palkanmaksua varten. Työntekijöillä on myös selkeä, värikoodattu kalenterinäkymä päivittäistä käyttöä varten.

Aikataulutus

Suunnittele työtilaukset asentajille ja ne näkyvät suoraan asentajien puhelimissa tai tableteilla. Pystyt työaikojen lisäksi suunnittelemaan lomat ja muut selkeän värijärjestelyn avulla.

Asiakasrekisteri

Kaikki asiakastiedot tallennetaan ja muodostetaan asiakasrekisteriksi. Maksuaika, näkyvät alennusprosentit, tuotenumerot ja muut tiedot voit määrittää asiakaskohtaisesti. Lisäksi mahdollisuus laskuttaa asiakkaita käänteisellä verovelvollisuudella.

Tuotehallinta

Entré Officessa on käytössäsi juuri sinun toimialan tukkurien hintalistat ja pystyt vertailemaan hintoja tuotekohtaisesti. Järjestelmään voidaan ajaa myös tukkurin alennuslistat, jolloin näet omat sisäänostohintasi. Luonnollisesti voit lisätä omia tuotteita ja palveluita tuoterekisteriin.

Myyntireskontra

Myyntireskontran avulla pidät kirjaa, että asiakkaat maksavat laskunsa ajallaan. Järjestelmän avulla on myös mahdollista lähettää maksumuistutuksia. Kaikki laskut tallennetaan ja pystyt luomaan uuden tilauksen vanhan laskun pohjalta.

Tarjous-työkalu

Näkyvää lisäarvoa suoraan omaan liiketoimintaasi. Sen avulla voit lähettää asiakkaallesi sähköpostiin hyväksyttäväksi ulkoasultaan edustavan tarjouksen, joka ei varmasti jää huomaamatta. Voit vielä itse liittää tarjoukseen kuvia ja dokumentteja. Tarjouksen hinnan voit asettaa joko kiinteästi, kattohintana tai toteutuneen mukaan. Asiakas puolestaan voi kommentoida tarjousta, jolloin sitä on helppo tarvittaessa päivittää.

Analytiikka-työkalu

Erinomaiset eväät bisneksesi kehityksen seuraamiseen. Se näyttää liiketoimintasi kannalta olennaiset asiat selkeän graafisessa muodossa. Hahmotat helposti yhdellä silmäyksellä esimerkiksi sen, minkä verran laskutusta on tullut vuoden eri kuukausina tai mikä on kuukausikohtainen kulujen ja tuottojen suhde.

 

Haluatko kuulla lisää?

Ohjelmiston hinnat löydät täältä

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Entré Office

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.