Huollon toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa työarkea

Entré on oivallinen apuväline kiinteistöhuollon vaihteleviin projekteihin. Olipa kyseessä säännöllinen sopimushuolto tai akuutti vikatilanteen hoito, saat kaikki aikataulutettua ja ohjattua oikealle työntekijälle Entrén avulla. Entré on nykyaikainen, helppokäyttöinen ja mobiilisti käytettävä ERP-järjestelmä, joka mahdollistaa liikkuvan työn hallinnan missä vain, millä vain laitteella. Entré helpottaa yrityksen arkea sekä sujuvoittaa ja tehostaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossakin.

Luotettava ja reaaliaikainen kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmä

Entré on toiminnanohjausjärjestelmä, joka auttaa pysymään tilanteen tasalla kiinteistöhuollon hektisessä arjessa. Toimistosta käsin työtä ohjaava henkilö pystyy reaaliaikaisesti hallinnoimaan työntekijöiden työkohteita sekä aikatauluja. Työntekijöiden taas on helppo kirjata käytetyt tunnit suoraan kullekin tilaukselle ja kohteelle. Työtehtävät näkyvät sovelluksessa sekä työlistana että kartalla. Työtilaukselle voi tarvittaessa liittää tarkastuslistan läpikäytäväksi sekä erilaisia työdokumentteja ja valokuvia.

Entrén sopimushuolto-toiminto on omiaan kiinteistöhuoltoyrityksille. Huoltokohteiden hallinta ja huoltotoimien aikataulutus onnistuvat järjestelmässä hyvin yksityiskohtaisellakin tasolla. Järjestelmän avulla voit järjestää huollon ja sille tekijän. Ajoitettu huolto avaa järjestelmään tilauksen, jonka voit aikatauluttaa suoraan työntekijäsi mobiilisovellukseen. Jos työkohteessa tarvitaan vielä LVIS-tukkutuotteita, on Entré silloin ilmeinen valinta kiinteistöhuoltoyrityksen ERP-järjestelmäksi. Työtilauksille käytettyjen tarvikkeiden lisäys onnistuu helposti sovelluksessa olevien tukkuhinnastojen avulla. Tarvikkeiden lisäys onnistuu LVI-koodilla, nimellä, viivakoodilla tai suoraan tukkulaskulta.

Nopeatempoisessa työskentelyssä Entrén monipuolinen mobiilisovellus tekee huoltotöihin väistämättömän dokumentoinnin helpoksi. Tunnit, kilometrit, tarvikkeet ja huoltosopimukseen liitetyt valmiit dokumentit on helppo täyttää tilaukselle. Näin tieto valmiista työstä liikkuu myös laskuttajalle ja rahan kiertonopeus kasvaa. Laskun voi lähettää verkkolaskuna, sähköpostilla tai tulostuspalvelun kautta.

Selainkäyttöinen järjestelmä ja Android sekä iOS -mobiiliapplikaatiot ovat helppoja käyttää. Uuteen teknologiaan perustuva järjestelmämme päivittyy ja kasvaa uusilla ominaisuuksilla jatkuvasti, nopealla aikataululla.

Valitse ERP-järjestelmä, joka ei vanhene!

Tutustu ohjelmistopaketteihimme tai lue vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Kysy lisää numerosta 050 308 1508
Lähetä sähköpostia myynti@pajadata.fi

Entré Vehicle

Lue lisää

Entré + taloushallinnon integraatiot

Lue lisää

Asiakasportaali

Lue lisää

Laskutus

Lue lisää

Tuoterekisteri, omat ja LVISK tukkutuotteet

Lue lisää

Kuitit ja matkalaskut, Entré Expense

Lue lisää

Mobiiliapplikaatio

Lue lisää

Työnohjaus

Lue lisää

Työtilausten aikataulutus

Lue lisää

Tarjoustyökalu

Lue lisää

Ostoreskontra

Lue lisää

Huoltosopimukset

Lue lisää

Projektinhallinta

Lue lisää

Ahlsell Office

Lue lisää

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.