Entré soveltuu erityisen hyvin LVI-, IV- ja kylmäalojen ERP-järjestelmäksi. Entré  on nykyaikainen ja helppokäyttöinen ERP-järjestelmä, joka mahdollistaa liikkuvan työn hallinnan mobiilisti, millä vain laitteella. Entré helpottaa yrityksen arkea, sujuvoittaa ja tehostaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossakin.

Ohjelmiston avulla asentajien on entistä helpompi kirjata tunnit ja tarvikkeet suoraan kullekin tilaukselle ja kohteelle. Entré on LVIS-toimialan tarpeet huomioiva ohjelmisto ja ehdottomasti yksi yrityksesi parhaista työkaluista. Sen ominaisuudet tehostavat toimintaa, ja aikaa vapautuu rutiininomaisista paperihommista tuottavaan työhön.

Nykyaikainen LVI-ohjelmisto tehostaa toimintaa

Entréllä liikkuvan työn organisointi käy helposti tilauksiin ja helppokäyttöisiin mobiilityökaluihin perustuvan toimintalogiikan avulla. Työtilauksille käytettyjen tarvikkeiden lisäys tapahtuu tukkuhinnastojen avulla.

Tarvikkeiden lisäys onnistuu

  • LVI-koodilla ja sähkönumerolla
  • nimellä
  • viivakoodilla
  • tai suoraan tukkulaskulta

Entré helpottaa kokonaisuuksien hallintaa. Toimistosta käsin työtä ohjaava henkilö näkee työntekijöiden työkohteet sekä aikataulut ja pystyy hallinnoimaan niitä reaaliaikaisesti. Asentaja näkee työtehtävät sekä työlistana että kartalla, mobiilisti missä tahansa. Työtilaukselle voi liittää tarkastuslistan asentajan läpikäytäväksi sekä erilaisia työdokumentteja ja valokuvia. Tilaukselle on helppo kirjata mm. kauanko työkohteessa kului aikaa, kuinka pitkä ajomatka oli, mitä kohteessa tehtiin ja mitä tuotteita käytettiin. Tämä mahdollistaa nopean laskutuksen, ja laskun voi lähettää verkkolaskuna, sähköpostilla tai tulostuspalvelun kautta. 

Entrén huoltosopimustoiminto soveltuu erityisen hyvin LVIS-alan huoltokohteiden ja huoltotoimien hallintaan. Järjestelmän avulla voit järjestää huollon ja sille tekijän. Ajoitettu huolto avaa järjestelmään tilauksen, jonka voit aikatauluttaa suoraan työntekijäsi mobiilisovellukseen. Huoltokohde voidaan määrittää hyvin yksityiskohtaisellakin tasolla, määrittämällä kohde, laite ja tarvittaessa jopa huoltoa kaipaava laitteen osa.

Huoltotoimet toteutetaan ohjelmistossa samalla tavoin kuin mikä tahansa muukin tilaus. Huoltotilauksessa työntekijällä on käytettävissä niin tuntikirjauksia kuin tarvikelisäyksiäkin koskevat ominaisuudet. Tieto suoritetusta huollosta dokumentteineen arkistoituu huoltokohteen taakse, jolloin tilaaja saa kattavan koosteen huoltohistoriasta. Samalla suoritettu huoltotyö kirjautuu tilaukselle ja muodostaa tehdystä huollosta pohjan myös laskulle.

Nämä ja monet muut toiminnot kuten sähköiset tarjoukset, ostoreskontra, pankkiyhteys, erilaiset raportit ym. tekevät LVI-yrityksen toiminnanohjauksesta sujuvaa. Selainkäyttöinen järjestelmä sekä Android- ja iOS mobiiliapplikaatiot ovat helppoja ja selkeitä käyttää.

Valitse ERP-järjestelmä, joka ei vanhene!

Entré on kehitetty yhteistyössä liikkuvan työn ammattilaisten kanssa, jotta se vastaisi työn asettamiin haasteisiin ja vaatimuksiin. Kehitämme ja päivitämme uuteen teknologiaan perustuvaa toiminnanohjausjärjestelmäämme koko ajan ja se kasvaa uusilla ominaisuuksilla jatkuvasti.

Anna toiminnanohjausjärjestelmämme hoitaa rutiinityöt, sinä voit keskittyä tuottavaan työhön yhdessä työntekijöidesi kanssa. Ei enää pitkäksi venyviä työpäiviä eikä useita erillisiä järjestelmiä, vaan enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiselle, elämälle ja harrastuksille.

Selkeä hinnoittelumme auttaa valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan ohjelmistopaketin. Tutustu ohjelmistopaketteihin tai ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu.

Tutustu ohjelmistopaketteihimme!

Kysy lisää numerosta 050 308 1508
Lähetä sähköpostia myynti@pajadata.fi

Entré Vehicle

Lue lisää

Entré + taloushallinnon integraatiot

Lue lisää

Asiakasportaali

Lue lisää

Laskutus

Lue lisää

Tuoterekisteri, omat ja LVISK tukkutuotteet

Lue lisää

Kuitit ja matkalaskut, Entré Expense

Lue lisää

Mobiiliapplikaatio

Lue lisää

Työnohjaus

Lue lisää

Työtilausten aikataulutus

Lue lisää

Tarjoustyökalu

Lue lisää

Ostoreskontra

Lue lisää

Huoltosopimukset

Lue lisää

Projektinhallinta

Lue lisää

Ahlsell Office

Lue lisää

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.