Entrén mobiiliapplikaatio on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Mobiiliapplikaatiota käytetään töiden ja työntekijöiden ohjaukseen. Sovelluksen avulla työntekijäsi täydentävät työtuntinsa, ajokilometrit ym. tiedot omalle tuntilapulleen palkanlaskentaa varten ja samalla myös asiakkaalta laskutettaville tilauksille. Tuntikirjaus voidaan tehdä joko kellotoiminnolla tai manuaalisesti.

Työntekijäsi saavat heille kohdistetut työtilaukset sovellukseen reaaliajassa. He näkevät sovelluksesta myös tulevat aikataulutetut työtilauksensa. Kaikki työtilaukset ohjeineen ja liitteineen näkyvät niin listana kuin myös karttanäkymässä.

Mobiiliapplikaatiossa on myös Entrén tuotehallinta. Tuotehallinnassa tilauksille voidaan kohdistaa myös käytetyt tarvikkeet tukkuhinnastosta. Tuotehaussa voidaan käyttää LVIS-koodia tai muuta tuotenumeroa, nimeä tai tukkulistan tai tarvikkeen viivakoodia. Viivakoodiluvussa voidaan käyttää esimerkiksi puhelimen kameraa.

Monien toimintojen sovelluksessa parasta kuitenkin on, että mobiiliapplikaatio on erittäin helppokäyttöinen. Ja päätynytkin siksi jo yli 80 000 työntekijän käyttöön Pohjoismaissa.

 

 

Paluu tuotesivulle

Entré Vehicle

Lue lisää

Entré + taloushallinnon integraatiot

Lue lisää

Asiakasportaali

Lue lisää

Laskutus

Lue lisää

Tuoterekisteri, omat ja LVISK tukkutuotteet

Lue lisää

Kuitit ja matkalaskut, Entré Expense

Lue lisää

Työnohjaus

Lue lisää

Työtilausten aikataulutus

Lue lisää

Tarjoustyökalu

Lue lisää

Ostoreskontra

Lue lisää

Huoltosopimukset

Lue lisää

Projektinhallinta

Lue lisää

Ahlsell Office

Lue lisää

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.