Rakennusalan toiminnanohjaus ei ole koskaan ollut näin helppoa

Rakennusalan projektien hallinta voi usein olla työlästä. Monesti käynnissä on useita päällekkäisiä ja limittäisiä työmaakohteita, joiden vaiheista työnjohdon täytyy olla perillä. Mobiilisti toimivan ERP-järjestelmän avulla rakennusalan toiminnanohjaus on vaivatonta, nopeaa ja onnistuu missä vaan. Entré ei jätä pulaan muuttuvissakaan tilanteissa, vaan auttaa hallitsemaan työmaan kokonaiskuvan ja varmistaa, että työnjohdolla pysyy oikeat langat käsissään. Toiminnanohjausjärjestelmä varmistaa, että jokaisella työmaalla on aina oikeat ammattilaiset, oikeaan aikaan. Entrén avulla varmistat, että projektit etenevät, kuten kuuluukin.

Työmaaseuranta, projektinhallinta, maksuerätaulukko ja paljon muuta samassa ohjelmistossa

Kätevän tilaustenhallinnan avulla keikkatyöt ja pienemmät projektit hoituvat ajallaan muuttuvissakin aikataulupaineissa. Selainkäyttöinen järjestelmä ja Android- sekä iOS-mobiiliapplikaatiot ovat helppoja käyttää. Töiden aikataulutus ja resursointi onnistuu näin vaivattomasti myös työmaaolosuhteissa. Projektin ulkopuoliset lisätyöt voidaan perustaa heti työmailla.

Ohjelmiston projektinhallinta puolestaan tekee suurempien työkohteiden johtamisen läpinäkyväksi. Seuraat työmaan toteumaa suhteessa budjetoituun reaaliajassa. Järjestelmän graafiset raportit ja visuaalisuus edesauttavat poikkeamien huomaamista, jolloin parhaimmillaan voidaan ajoissa reagoiden säästää merkittäviä summia aikaa ja rahaa.

Työmaan aikataulutusta hallitset niin koko projektin kuin eri työvaiheidenkin osalta. Hallitset ja muokkaat myös projektiorganisaatiota.

Saat järjestelmästä raportit osatöiden ja koko työmaan osalta, täydennät työmaapäiväkirjaa ja voit tuoda järjestelmään myös omat raporttipohjasi. Työmaaraportoinnin lisäksi saat järjestelmästä luonnollisesti raportit myös yrityksesi taloudesta. Ohjelmistosta on myös kattavat integraatiot yleisimpiin kirjanpito-ohjelmiin.

Valitse rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmä, joka ei vanhene!

Uuteen teknologiaan perustuva järjestelmä päivittyy ja kasvaa uusilla ominaisuuksilla nopealla aikataululla. Kehitämme jatkuvasti ohjelmistojamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa entistä paremmiksi.

Modernia ja helppokäyttöistä toiminnanohjausjärjestelmää etsiville Entré on edullisin vaihtoehto. Toiminnanohjausjärjestelmämme Entrén hinnoittelu on edullinen ja selkeä, olipa yrityksesi useita henkilöitä työllistävä suuryritys tai pieni yhden hengen firma. Tarjoamme eri kokoisille yrityksille räätälöityjä paketteja, jotka vastaavat jokaisen yrityksen erilaisia ja yksilöllisiä tarpeita.

 

Tutustu ohjelmistopaketteihimme tai varaa maksuton esittely!

Entré Vehicle

Lue lisää

Entré + taloushallinnon integraatiot

Lue lisää

Asiakasportaali

Lue lisää

Laskutus

Lue lisää

Tuoterekisteri, omat ja LVISK tukkutuotteet

Lue lisää

Kuitit ja matkalaskut, Entré Expense

Lue lisää

Mobiiliapplikaatio

Lue lisää

Työnohjaus

Lue lisää

Työtilausten aikataulutus

Lue lisää

Tarjoustyökalu

Lue lisää

Ostoreskontra

Lue lisää

Huoltosopimukset

Lue lisää

Projektinhallinta

Lue lisää

Ahlsell Office

Lue lisää

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.