Entré soveltuu erinomaisesti sähköalan ERP-järjestelmäksi. Järjestelmällä liikkuvan työn organisointi onnistuu helposti tilauksiin ja helppokäyttöisiin mobiilityökaluihin perustuvan toimintalogiikan avulla.

Työtilauksille käytettyjen tarvikkeiden lisäys tapahtuu tukkuhinnastojen avulla. Tarvikkeiden lisäys onnistuu:

  • sähkönumerolla tai LVI-koodilla
  • nimellä
  • viivakoodilla
  • tai suoraan tukkulaskulta

Muut toiminnot kuten sähköiset tarjoukset, ostoreskontra, pankkiyhteys, raportit, huoltosopimukset, projektinhallinta ym. tekevät sähköalan yrityksen toiminnanohjauksesta sujuvaa. Tarkistuslistat ja tilauksille liitettävät mahdolliset muut dokumentit helpottavat asentajien työnohjausta. Selainkäyttöinen järjestelmä ja Android- ja iOS mobiiliapplikaatiot ovat helppoja käyttää.

Sähköalan toiminnanohjausjärjestelmä helppoon projektinhallintaan

Olipa edessä asuinkerrostalon sähkösaneeraus tai muu suurempi urakka, Entrén projektinhallinta-ominaisuus tekee työkohteiden johtamisesta helppoa. Työmaan aikataulutusta voi hallita koko projektin sekä eri työvaiheiden osalta. Mobiilisovelluksen avulla asentajat kohdentavat helposti työtuntinsa oikealle kohteelle, jolloin työmaan toteumaa pystyy seuraamaan suhteessa budjetoituun reaaliajassa. Havaitessasi poikkeaman, voit kirjata ne sähköiselle työmaapäiväkirjalle, jota on helppo täyttää esimerkiksi tabletilla.

Entrén työtilauksilla yhdistät työn ja tekijän kätevästi joko raahaamalla tai klikkaamalla kalenterissa haluamaasi ajankohtaa. Voit jaotella työntekijäsi helposti myös pätevyysryhmiin. Näin esimerkiksi sähköalan S2-asennuspätevyyttä vaativat työt on helppo kohdistaa oikealle henkilölle. Työntekijät saavat heille kohdistetut työtilaukset sovellukseen reaaliajassa. Kaikki työntekijälle kohdistetut työtilaukset näkyvät ohjeineen ja liitteineen sekä listana että karttanäkymässä. Työtilaukselle voi liittää tarkastuslistan asentajan läpikäytäväksi sekä erilaisia työdokumentteja ja valokuvia. Työntekijöiden käytössä olevat mobiilityökalut soveltuvat liikkuvan ja itsenäisen työn ohjaamiseen erinomaisesti. Kaikki tieto siirtyy reaaliajassa mobiilisovelluksiin ilman erillisiä siirtoja.

Entrén huoltosopimustoiminto soveltuu erinomaisesti juuri sähköhuollon kohteiden ja huoltotoimien hallintaa kaipaavan yrityksen tarpeisiin. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla voit järjestää huollon ja sille sopivimman tekijän. Ajoitettu huolto avaa järjestelmään tilauksen, jonka voit aikatauluttaa suoraan työntekijäsi mobiilisovellukseen. Huoltokohteen voit yksilöidä hyvin yksityiskohtaisella tasolla aina kohteen, laitteen ja laitteen osan mukaan.

Tyypillisiin huoltokohteisiin järjestelmässä on tarjolla valmiita dokumentteja, mutta tottakai myös omia dokumentteja on mahdollista liittää huoltotoimenpiteisiin. Ajoitettu huolto avaa Entréen työtilauksen työohjeineen. Huoltotoimet toteutetaan ohjelmiston kautta muiden tilausten kaltaisesti. Huoltotilauksessa työntekijällä on käytettävissä niin tuntikirjauksia kuin tarvikelisäyksiäkin koskevat ominaisuudet.

Tieto suoritetusta sähköhuollosta dokumentteineen arkistoituu huoltokohteen taakse, jolloin huollon tilaaja saa kattavan koosteen huoltohistoriasta. Samalla suoritettu huoltotyö kirjautuu tilaukselle ja muodostaa tehdystä huollosta pohjan myös laskulle. Helppoa!

VALITSE SÄHKÖALAN ERP-JÄRJESTELMÄ, JOKA EI VANHENE!

Kun sähköalan toiminnanohjausjärjestelmä hoitaa rutiinityöt, sinä ja työntekijäsi voitte keskittyä tuottavaan työhön. Ei enää pitkäksi venyviä työpäiviä eikä useita erillisiä järjestelmiä, vaan enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiselle ja vapaa-ajalle. Uuteen teknologiaan perustuva järjestelmämme päivittyy ja kasvaa uusilla ominaisuuksilla nopealla aikataululla. Kehitämme jatkuvasti ohjelmistojamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa entistä paremmiksi.

Selkeä hinnoittelumme auttaa valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan ohjelmistopaketin. Tutustu ohjelmistopaketteihin tai ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin katsotaan teille paras ratkaisu.

Tutustu ohjelmistopaketteihimme!

Kysy lisää numerosta 050 308 1508
Lähetä sähköpostia myynti@pajadata.fi

Entré Vehicle

Lue lisää

Entré + taloushallinnon integraatiot

Lue lisää

Asiakasportaali

Lue lisää

Laskutus

Lue lisää

Tuoterekisteri, omat ja LVISK tukkutuotteet

Lue lisää

Kuitit ja matkalaskut, Entré Expense

Lue lisää

Mobiiliapplikaatio

Lue lisää

Työnohjaus

Lue lisää

Työtilausten aikataulutus

Lue lisää

Tarjoustyökalu

Lue lisää

Ostoreskontra

Lue lisää

Huoltosopimukset

Lue lisää

Projektinhallinta

Lue lisää

Ahlsell Office

Lue lisää

Kysy lisätietoja

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.