Xpaja-ohjelmisto LVI-, sähkö- ja rakennusalalle

Rakennusalan yritysten erityistarpeisiin kehitetty Xpaja on ohjelmisto, joka sopii käyttäjiensä arkeen kuin vasara työmiehen käteen.

Markkinoiden asiakaslähtöisin ohjelmisto talotekniikka- ja rakennusalalle

Tunnemme asiakkaidemme toimialat kuin omat taskumme. Xpaja-ohjelmisto on suunniteltu vastaamaan juuri heidän tarpeisiinsa, ja kokonaisuus on rakennettu sen mukaan kullekin toimialalle. Kehitämme ohjelmaa jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tiedämme myös, että talotekniikka- ja rakennusalan yrityksissä ei ole aikaa turhaan papereiden pyörittelyyn. Siksi Xpaja on toteutettu niin, että se kulkee tarvittaessa näppärästi mukana työmailla ja vähentää työvaiheita esimerkiksi työajanseurannassa, laskutuksessa ja taloushallinnossa. Laskutkin saa liikenteeseen heti, kun työ on tehty.

Xpaja-ohjelmisto soveltuu erityisesti seuraaville toimialoille:

Xpajasta on toki iloa myös muilla toimialoilla, joilla tarvitaan esimerkiksi tarkkaa ja reaaliaikaista projektiseurantaa, monipuolista tarjouslaskentaa tai isojen tuoteluetteloiden hallintaa. Ota rohkeasti yhteyttä kokeneeseen myyntitiimiimme. Katsotaan yhdessä teille paras ratkaisu!

Asiantuntijamme tavoitat numerosta 050 308 1508 tai myynti@pajadata.fi

Kerro mitä tarvitset, niin me tarjoamme siihen ratkaisun

Xpaja soveltuu hyvin eri kokoluokkien yrityksille, koska sovelluskokonaisuus ja asennustapa toteutetaan vastaamaan asiakkaan toimintamallia ja tarpeita. Ohjelmistot voidaan asentaa joko yksittäiselle työasemalle, asiakkaan omaan verkkoympäristöön tai käyttää pilvipalveluna.

Ohjelmistoa voi täydentää tarvittavilla lisäsovelluksilla ja laitteilla. Katso kaikkien saatavilla olevien sovellusten lisätiedot alla olevista linkeistä.

Millainen ohjelmistokokonaisuus on sopiva?

Kaikki toimituksemme perustuvat paikan päällä tehtävään tarvekartoitukseen. Yhdessä selvitetään yrityksen olemassa olevat laite- ja henkilöresurssit, sisäinen tehtävienjako, nykyinen tapa toimia sekä nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeet. Kartoituksen perusteella tehdään ohjelmistoesittely, jonka yhteydessä halutun mallin Xpajan toiminnot käydään yhdessä läpi. Näin ohjelmistojen soveltuvuus eri käyttäjien näkökulmasta pystytään toteamaan ennen hankintaa.

Ensiasennus ja koulutus voidaan pitää koulutustiloissamme, mutta useimmiten se järjestetään asiakasyrityksen omissa tiloissa. Näin varmistetaan, että ohjelmisto toimii siinä ympäristössä, jossa sitä on tarkoitus käyttää. Käyttökoulutus sisältyy kaikkiin ensiasennuksiin.

Käytössäsi ovat juuri ne sovellukset, joita tarvitset – etkä maksa turhista ominaisuuksista. Lisäominaisuuksia voi hankkia, mikäli resurssit, tarpeet tai toimintamalli muuttuvat ajan myötä.

Jokainen Xpaja on räätälöity kokonaisuus ja kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita kattavimmin palveleva ratkaisu. Siksi voimme luvata, että se sopii myös Sinun yrityksellesi.

Xpajan sovellukset:

Työmaaseuranta

Lue lisää

Työmääräinten hallinta

Lue lisää

Laskutus

Lue lisää

Myyntireskontra

Lue lisää

Tarjouslaskenta

Lue lisää

Ostoreskontra

Lue lisää

Kirjanpito

Lue lisää

Palkanlaskenta

Lue lisää

Tapahtumakirjaus

Lue lisää

Myymäläohjelma

Lue lisää

Raportointi

Lue lisää

Kirjanpitolinkki

Lue lisää

Toimialat

Xpaja LVI-yrityksille

Xpaja vastaa täsmällisesti LVI-alan toimijoiden tarpeisiin yrityksen hallinnassa. Tehokkuutta LVI-yrityksen hallintaan yhdellä ohjelmalla Xpaja sopii kaikenkokoisille LVI-alan yrityksille, jotka haluavat hoitaa yrityksen hallinnan mahdollisimman helposti ja tehokkaasti. Samaan ohjelmaan on koottu kaikki LVI-yrityksen tarvitsemat hallintatyökalut. Esimerkiksi näin Xpaja helpottaa LVI-yrityksen arkea: Tarjouslaskennassa voi määritellä normitunnit. Ohjelmasta ovat nähtävissä kaikkien LVI-alan tukkureiden nettohinnastot, ja tilaukset tukkuihin […]

Lue lisää

Etkö tiedä mitä valita?

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus!