Monipuolinen yhteistyökumppanimme Maventa on tuttu toimija lähes kaikille verkkolaskuja lähettäville asiakkaillemme.

Nyt uutena palveluna Maventa tarjoaa myös yhteyden laskusaatavarahoitukseen kotimaisen pankin välittämänä palveluna. Palvelun nimi on OP Laskulaina.

Laskusaatavarahoitus on joustava ja vakuuksia säästävä rahoitusmuoto. Perinteiseen tililimiitti- tai velkakirjarahoitukseen verratettuna vakuudeksi käytetään myyntisaamisia, jopa 80% vakuusarvolla. Maksuohjelmana yritysluotoille tyypillisen tasalyhennyksen tai bulletin sijaan laina lyhenee asiakkaiden maksusuorituksista.

Älykäs laskurahoitus suoraan ohjelmistostasi

Rahoituksen nostaminen Xpajassa on nopeaa ja sen voi tehdä vain silloin kun käyttöpääomaa tarvitsee. Et siis maksa rahoituskuluja läpi vuoden, jos tarvitset kassajoustoja vain toisinaan.

Voit nostaa lainaa myyntisaatavia vastaan muutamalla klikkauksella. Taustalla tekoäly laskee yrityksellesi käytettävissä olevaa rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan. Lainaa voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa erässä.

Kenelle

Rahoitusmuoto on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille, eikä pankkiasiakkuutesi vaikuta myöskään rahoituspalvelun käyttöönottoon. OP Laskulaina
soveltuu yrityksille, joiden liikevaihto on yli 100 000€/vuosi. Yritykselle myönnettävä limiitti on enintään  1 000 000 euroa.

Palvelun hinta

Rahoituksen kuukausikorko lasketaan nostetun luoton päiväsaldolle. Pankki määrittelee kulloinkin voimassa olevan lainan koron asiakkaan luokituksen perusteella välillä 0,83 % – 2,0 %per kuukausi. Korko on siis maksimissaan 2 % -kuukausikorko. Korko lasketaan päivittäin avoimelle luottosaldolle. Kaikki laskujen maksusuoritukset lyhentävät päiväsaldoa täysimääräisesti, jolloin korolle laskettava saldo pienenee tehokkaasti vähentäen korkokuluja.

Palvelun käyttöönotto

Laskusaatavarahoituksen käyttö edellyttää käyttäjäkohtaista valtuutusta palveluun. Palvelun käyttöönotot tehdään Xpajan tuen avustuksella.

Entré Expense

Lue lisää

Laskutus

Lue lisää

Myyntireskontra

Lue lisää

Tarjouslaskenta

Lue lisää

Ostoreskontra

Lue lisää

Kirjanpito

Lue lisää

Palkanlaskenta

Lue lisää

Tapahtumakirjaus

Lue lisää

Myymäläohjelma

Lue lisää

Raportointi

Lue lisää

Työmaaseuranta

Lue lisää

Työmääräinten hallinta

Lue lisää

Kirjanpitolinkki

Lue lisää

Etkö tiedä mitä valita?

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.