Työmaalomakkeet: Täytä vaivattomasti sähköisesti

Sähköiset työmaalomakkeet tehostavat työprosesseja

Yli 30 vuoden kokemuksen omaava ohjelmistotalo Pajadata tarjoaa monipuolisia ohjelmistoratkaisuja rakennus- ja talotekniikan ammattilaisille. Yksi ohjelmistojemme pääominaisuuksista on työmaalomakkeiden sähköinen täyttö, joka parantaa merkittävästi työmaiden tehokkuutta. Tämä innovatiivinen toiminnallisuus säästää aikaa ja vaivaa, sillä lomakkeiden digitaalinen täyttäminen ja tiedon automaattinen siirto tietokantaan poistaa manuaalisen kirjaamisen tarpeen.

Rakennusalalla työskentelevät ammattilaiset ja urakoitsijat ovat usein kokeneet työmaalomakkeiden käsinkirjoittamisen aikaavieväksi ja monimutkaiseksi. Aikaisemmin lomakkeet on täytetty paperisina työmailla ja tiedot on syötetty tietokantoihin jälkikäteen, mikä on johtanut lisätyöhön ja virheiden riskin kasvuun. Pajadata tarjoaa tähän ongelmaan ratkaisun: digitaalisen työmaakortin, jonka avulla voit kirjata ja tallentaa tarvittavat tiedot suoraan mobiililaitteestasi tai tietokoneeltasi.

Käyttäjäystävällinen ja aikaa säästävä digitaalinen työmaakortti

Pajadatan kehittämä digitaalinen työmaakortti on suunniteltu yksinkertaistamaan työmaiden prosesseja ja tehostamaan tiedonhallintaa. Käyttöliittymämme on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mikä mahdollistaa nopean perehtymisen. Työmaakortin avulla voit luoda ja täyttää erilaisia lomakkeita, kuten työaikaseurantoja, materiaalitoimituksia ja laadunvalvontadokumentteja, suoraan sähköisesti.

Digitaalisen työmaakortin avulla voit lisäksi liittää kuvia ja asiakirjoja lomakkeisiin, mikä tekee tiedon jakamisesta ja tallentamisesta keskitetysti helppoa. Kaikki täytetyt lomakkeet arkistoituvat automaattisesti Pajadatan tietokantaan, joten manuaalinen tallennustyö ja tiedonsiirto järjestelmiin erikseen jäävät historiaan. Tämä säästää aikaa ja vähentää inhimillisten virheiden riskiä, sillä tiedot kirjautuvat suoraan ja virheettömästi ilman ylimääräisiä vaiheita.

Pajadata – Rakennusalan asiantuntijoiden luottokumppani

Pajadata on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja arvostettuna kumppanina rakennusalan asiantuntijoiden keskuudessa. Tarjoamme suomalaisille urakoitsijoille ja rakennusyrityksille ensiluokkaisia työkaluja ja ohjelmistoja, jotka tekevät päivittäisestä työstä tehokkaampaa. Asiakaskuntamme koostuu yli 1400 yrityksestä, ja olemme erityisen ylpeitä pitkäaikaisista asiakassuhteistamme LVI- ja sähköurakoitsijoiden kanssa.

Pajadatan tarjoama sähköinen työmaalomakkeiden täyttö on osa laajaa palvelutarjontaamme, jonka päämääränä on helpottaa asiakkaidemme työpäivää ja tukea heidän liiketoimintansa menestystä. Sähköisten työmaakorttien avulla voit säästää sekä aikaa että rahaa ja minimoida virheiden mahdollisuuden. Ota yhteyttä Pajadataan ja kysy lisää sähköisten työmaalomakkeiden käyttömahdollisuuksista – autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Lisätietoja: www.pajadata.fi.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Työmaalomakkeet: Täytä vaivattomasti sähköisesti

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.