Työmaan sähköinen kulunvalvonta säästää aikaa ja vaivaa

PajaData – Suomen kärkinimi työmaiden sähköisessä kulunhallinnassa

Jo yli 30 vuoden kokemuksella PajaData on noussut rakennus- ja talotekniikka-alan ohjelmistoratkaisujen kärkeen. Tavoitteenamme on tehostaa asiakkaidemme jokapäiväistä työskentelyä tarjoamalla innovatiivisia työkaluja, jotka tekevät työmaiden hallinnasta ja kulunseurannasta sujuvampaa. Olemme erikoistuneet sähköisiin kulunvalvontajärjestelmiin, jotka tuovat merkittävää ajan ja vaivan säästöä niin pienille kuin suurillekin rakennusalan toimijoille.

Yli 30 vuoden kokemuksemme ansiosta tunnemme rakennus- ja talotekniikka-alan vaatimukset läpikotaisin ja kykenemme kehittämään ohjelmistojamme vastaamaan näiden alojen haasteisiin. PajaDatan ratkaisut on suunniteltu palvelemaan sekä LVI- että sähköurakoitsijoiden erityistarpeita. Asiakaskuntamme koostuu noin 1400 yrityksestä, joista valtaosa on LVI- ja sähköurakoitsijoita, jotka ovat jo hyödyntäneet palveluitamme ja ovat erittäin tyytyväisiä niiden tuomiin etuihin.

Sähköinen kulunvalvonta työmaalla – Tehokkuutta ja helppoutta ajanhallintaan

Tehokas kulunvalvonta työmaalla on keskeistä monista syistä. Se parantaa turvallisuutta varmistamalla, että vain oikeutetut henkilöt pääsevät alueelle. Se myös helpottaa vierailijoiden ja alihankkijoiden työajan seurantaa, mikä auttaa projektin pysymistä aikataulussa ja budjetissa. Sähköinen kulunvalvonta vapauttaa työmaan johtajien ja työntekijöiden aikaa, kun manuaaliset leimaus- ja kirjausprosessit jäävät pois.

Vuodesta 2010 lähtien olemme kehittäneet PajaGate-nimistä sähköisen kulunvalvontajärjestelmää, joka on osoittautunut erittäin tehokkaaksi työmaiden hallinnassa. Järjestelmämme avulla valvojat voivat luoda työntekijöille kulunvalvontakortit, jotka kirjaavat läsnäolon automaattisesti. Järjestelmä mahdollistaa myös etävalvonnan ja tuntiraportoinnin.

PajaGaten avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet merkittäviä säästöjä työajan seurannassa ja kulunvalvonnassa. PajaData on sitoutunut tukemaan yritysten menestystä ja on siksi kehittänyt PajaGaten integroitavaksi saumattomasti muihin järjestelmiin. PajaGate on joustava ratkaisu, joka tekee työmaiden hallinnasta helppoa ja vaivatonta.

Ota yhteyttä PajaDataan ja tutustu tarkemmin ratkaisuihimme! Tarjoamme Suomen johtavat sähköiset kulunvalvontaratkaisut työmaille, jotka tuovat ajan ja vaivan säästöä sekä helpottavat arkeasi rakennusalalla.

Lisätietoja: www.pajadata.fi

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Työmaan sähköinen kulunvalvonta säästää aikaa ja vaivaa

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.