Haluatko tehostaa ja kasvattaa yrityksesi toimintaa? Xpaja tarjoaa talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille tehokkaat arjen hallinnan välineet sekä mahdollisuuden seurata selkeästi liiketoiminnan kannattavuutta.

Menestyminen rakennusalalla vaatii hyvää organisointia

Rakennusalalla ollaan nykyaikana tiukkojen vaatimusten keskellä. Rakennusprojektien on oltava tehokkaita ja läpivientiaikojen on pysyttävä mahdollisimman lyhyinä, mutta työn laadun on tietysti oltava vähintään yhtä hyvää kuin ennenkin. Moni yrittäjä varmasti tälläkin hetkellä raapii päätään ja miettii, miten tästä yhtälöstä selvitään. Vuorokaudessa on tunteja vain rajallinen määrä, ja nukkumaankin pitäisi välillä ehtiä.

Paineista huolimatta rakentamisen alalla näkymät ovat kohtuullisen hyvät – uudis- ja korjausrakentamista tarvitaan aina, ja osaavilla yrityksillä on erinomaiset mahdollisuudet menestymiseen. Olennaista tässä on kuitenkin se, että projektit, aikataulut ja resurssit saadaan organisoitua kohdalleen ja pakolliset yrityksen pyörittämiseen liittyvät rutiinihommat hoidettua mahdollisimman vähällä vaivalla, jotta aikaa jää tuottavaan työhön.

Kasvuun pyrkivä yritys tarvitsee siis ydinosaamisensa lisäksi hyvän toiminnanohjausjärjestelmän. Sen avulla oman yrityksen liiketoimintaa on helpompi hallita ja johtaa, toiminnot hoituvat tehokkaasti eikä aikaa tuhlaannu turhaan säätämiseen monen eri järjestelmän kanssa.

Xpaja tehostaa rakennusalan yritysten toimintaa

Talotekniikka- ja rakennusalalle kehitetty ohjelmistomme Xpaja on täsmäratkaisu yritysten toiminnan hallintaan. Erityisen hyvän siitä tekee erikoistuminen tiettyihin toimialoihin: LVI-, sähkö-, rakennus-, maarakennus- ja maalausalalle. Silloin ohjelmisto sopii käyttäjälleen just eikä melkein.

Kuten hyvin tiedetään, useimmat hommat opitaan kunnolla vasta käytännössä tekemällä. Me olemme toimineet rakennus- ja talotekniikka-alan yritysten kanssa jo muutaman vuosikymmenen ajan, joten voimme sanoa, että tunnemme alan haasteineen ja vaatimuksineen aika tarkkaan. Olemme kehittäneet Xpaja-ohjelmistoa yhdessä asiakkaidemme kanssa, joten se vastaa täsmällisesti oikeisiin käytännön tarpeisiin.

Talotekniikka- ja rakennusalalla on omat erityispiirteensä, joita tavalliset ohjelmistot eivät välttämättä ota huomioon. Xpajassa nimenomaan nämä asiat on yhdistetty helppokäyttöiseksi osaksi kokonaisuutta. Xpajassa yrittäjien arkea helpottavat esimerkiksi:

Katsotaan, millainen sinun yrityksesi Xpaja olisi!

Xpaja räätälöidään käyttäjilleen aina tarvekohtaisesti. Perusajatuksena on aina se, että Xpajassa on kaikki tarvittava, muttei mitään turhaa. Turhasta ei tietysti myöskään tarvitse maksaa.

Jos kiinnostuit Xpajasta, kerromme sinulle mielellämme lisää. Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä klikkaamalla tai ota yhteyttä ratkaisumyyjiimme numeroon 050 308 1508 tai myynti@pajadata.fi.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Xpaja – toiminnanohjausjärjestelmä rakennusalan yritysten tarpeisiin

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.