Xpaja on tarpeisiin mukautuva ERp

LVI-, sähkö- ja rakennusalalle

Xpaja
Ohjelmistokokonaisuus toteutetaan aina yrityskohtaisesti vastaamaan juuri asiakkaan tarvetta ja toimintamalleja, ja sitä voi täydentää tarvittavilla lisäsovelluksilla ja laitteilla. Käytössä ovat juuri ne sovellukset, joita asiakas tarvitsee, jolloin koskaan ei tarvitse maksaa turhasta. Tarpeiden muuttuessa lisäominaisuuksia on helppo ottaa mukaan kokonaisuuteen.

Esimerkiksi näitä toimintoja Xpaja ohjelmisto sisältää:

Toimialat

LVI

Xpaja sopii kaikenkokoisille LVI-alan yrityksille, jotka haluavat hoitaa yrityksen toiminnanohjauksen mahdollisimman helposti ja tehokkaasti. Samaan ohjelmaan on koottu kaikki LVI-yrityksen tarvitsemat hallintatyökalut.

Sähköala

Xpaja-ohjelmistossa on huomioitu sähköalan erityisvaatimukset toiminnanohjauksessa. Kokonaisuus on napakasti hallinnassa tarjouslaskennasta ja tuotetilauksista työmaaseurantaan jopa laskutukseen asti.

Rakennusala

Xpaja kokoaa kaikki rakennusalan yrityksen tarvitsemat hallintatyökalut yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Rakennusyrityksen arkea on helppo hallita ja suunnitella, eikä aikaa kulu turhaan papereiden pyörittelyyn, sillä ohjelma kulkee kätevästi mukana työmaalla.
erp kiinteistöhuolto

Maanrakennus

Maarakennusalalle suunniteltu Xpaja on helppokäyttöinen ohjelma, jossa on yrityksen hallintaa varten kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään turhaa. Ohjelma kulkee kätevästi mukana työmaalla ja tekee arjesta huomattavasti sujuvampaa vähemmillä työvaiheilla.

Maalausala

Käyttäjäystävällinen Xpaja tekee maalausyrityksen hallinnasta helpompaa, selkeämpää ja tehokkaampaa. Sopii erinomaisesti maalausalan yritysten tarpeisiin työmaaseurannasta laskutukseen asti. Kun yrityksenhallinnan puitteet ovat kunnossa, on helppo keskittyä täysipainoisesti työntekoon.

Lataa ohjelmistoesite

Xpaja-esite

Kokosimme kaikki Xpajan ominaisuudet yksien kansien sisään. Lataa esite ja tutustu!

Haluatko keskustella yrityksesi tarpeista kanssamme?

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeitasi ja liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus!

Sami Säynäjäkangas

Presales Manager

+358 40 734 4191
sami.saynajakangas@pajadata.fi

 

XPaja

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.