Yhdistämme SaaS-tuotteidemme brändejä

Entré SAAS

ENTRÉ SAAS-TUOTEPERHE

  • Entré – moderni toiminnanohjausjärjestelmä
  • Entré Vehicle – sähköinen ajopäiväkirja ja ajoneuvojen paikannusjärjestelmä
  • Entré Expense – sähköiset kuitti- ja matkalaskut
  • 1.1.2023 Entré Työmaajärjestelmä – sähköisen työmaajohtamisen erikoisohjelmisto

Nämä kaikki neljä Entré-alkuista tuotettamme ovat SaaS-tuotteita eli ”Software as a Service”. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistot ovat Internet-selaimessa ja/tai applikaationa käytettäviä ja meidän ylläpitämiämme palveluita. Kolme ensimmäistä tuotetta ovatkin olleet Entré-brändin alla alun pitäenkin, mutta Työmaajärjestelmän etuliitteenä on kulkenut vielä sen luoneen yhtiön nimestä tullut lyhenne ”EDC”. Nyt on kuitenkin tullut aika selkeyttää tarjoomaamme ja 1.1.2023 alkaen puhutaankin myös Entré Työmaajärjestelmästä.

Tässä lyhyt esittely jokaisesta:

ENTRÉ:
Entré on jokaisen taloteknisten ja rakennusalojen lennonjohto. Entrélla yritykset pyörittävät tilauksiaan ja työmaitaan sähköisesti hukkatunnit, hävikin ja muut hankaluudet minimoiden. Sillä yhdistetään työtilaukset, työn suorittaja, laskuttaja, projektipäällikkö, asiakas ja vielä kirjanpitäjäkin saman tiedon äärelle. Parasta ohjelmistossa on se, että sitä on oikeasti helppo käyttää kesken työpäivän puhelimella. Jos tämä ei onnistu, on tuo kaikki muu oikeastaan ihan toisarvoista. Käytettävyys liikkeellä ollessa on toimiala-ohjelmistoille avainasemassa, heti tukkuhinnastojen jälkeen.

ENTRÉ VEHICLE:
Seuraavana numerojärjestyksessä onkin uudempi tulokkaamme, tämäkin konsernimme tuote Ruotsista. Entré Vehicle on näppärä vehje, joka kätevän OBD-mokkulan avulla piirtää kartalle kaikki kuljettajan valitsemat ajot ja kohdentaa ne myös asiakkaalta laskutettavaksi. Sähköinen ajopäiväkirja on verotuksellisesti välttämättömyys, joten tämä on nyt moderni tapa tuon ns. pakollisen pahan helpottamiseen.

ENTRÉ EXPENSE:
Kolmas tuote on palveluista kevein. Entré Expense on niin ikään tien päällä helposti käytettävä sovellus. Sillä nappaat kuvan kuitistasi ja se osaa lukea sen oikeiksi riveiksi alveineen päivineen. Täydennä mistä kyse ja lähetä kuitti eteenpäin. Matkalaskut ja kilometrikorvaukset on myös helppo hakea ja todentaa jälkeenkin päin, kun kaikki on ylhäällä sähköisessä muodossa.

ENTRÉ TYÖMAAJÄRJESTELMÄ:
Entré Työmaajärjestelmä on siis tämän perheen kuopus, mutta oikeasti kyse ei ole mistään pilottivaiheen ohjelmasta. Entré Työmaajärjestelmä on yhdessä rakentajien kanssa kehitetty täsmätuote, kun halutaan johtaa työmaita digitaalisesti. Kulunvalvonta ja kaiken maailman dokumentaatiot ne vaan täytyy hoitaa jotenkin, mutta miltä tuntuisi vähän jopa vähän innostua siitä, miten hienoa on, kun tiedät että kaikki on hanskassa?

Saas siis nähdä, miten suomalaiset rakennusalojen ammattilaiset oppivat uuden nimen. Onneksi puheessa tuota heittomerkkiä ei käytetä vaan nimi lausutaan ihan kuin se pihvi.

Löysitkö listalta kiinnostavan SaaS-tuotteen? Kysy lisätietoja asiantuntijaltamme ja jätä yhteydenottopyyntö!

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Yhdistämme SaaS-tuotteidemme brändejä

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.