YHTEISTYÖ­KUMPPANEILLE

Yhdessä yrittäjän parhaaksi – tietoa muille yrittäjän yhteistyökumppaneille

Saumatonta yhteistyötä tilitoimistojen ja kotimaisten pankkien kanssa

Pajadata Oy:n ohjelmistot on rakennettu yhteensopiviksi useiden tilitoimistojen käyttämien järjestelmien, sekä kotimaisten pankkien kanssa. Tälle sivustolle olemme koonneet oleelliset tiedot järjestelmiemme ominaisuusvaatimuksista saumattoman yhteistyön avuksi muille yrittäjän yhteistyökumppaneille.

PANKKIEN MAKSULIIKEASIANTUNTIJAT

Xpaja- ja Entré- ohjelmistoihimme on liitettävissä suora Web Services -pankkiyhteys. Huomaattehan, että Pajadata Oy:n järjestelmissä aineistonhoitajana toimii aina yritys itse, ei Pajadata Oy. Verkkolaskuoperaattorina järjestelmämme käyttää pääsääntöisesti Maventaa, joten verkkolaskujen lähetys- tai vastaanottosopimuksia ei pankista tarvita kuin poikkeustapauksissa, joista ohjeistamme asiakastamme aina erikseen. Saapuvien viitesuoritusten muodostumisaikatauluksi suosittelemme ensisijaisesti päivittäin muodostuvaa viiteaineistoa. Tiliotteen muodostumisaikataulu ei vaikuta ohjelmistomme ominaisuuksiin tai käyttöön.

Tästä näet pankkiryhmäkohtaisesti tukemamme tiedostomuodot aineistotyypeittäin:

aktia

DANSKE BANK

HANDELSBANKEN

NORDEA

OMA SÄÄSTÖPANKKI

OP-RYHMÄ

PAIKALLISOSUUSPANKIT (POP-PANKIT)

SÄÄSTÖPANKKI-RYHMÄ

ÅLANDSBANKEN

KIRJANPITÄJÄT

Suosittelemme ensisijaisesti reskontrien ylläpitämisen ja kirjanpidon tiliöintien tapahtuvan ohjelmistoissamme. Näin yrittäjän on mahdollista hyödyntää mm. työmaaseurannan toimintoja ja raportointia parhaalla mahdollisella tavalla. Kirjanpidon tiliöinnit ohjelmistossamme voi yritys tehdä joko itse tai valtuuttaa kirjanpitäjänsä tekemään ne puolestaan omalla käyttäjätunnuksellaan. Oletuksena pohjana ohjelmistoissamme on liikekirjurin tilikartta. Ohjelmistoihimme on myös mahdollista tuoda käyttämänne tilikartta. Tilikartan voitte toimittaa meille mieluiten Excel-taulukkona. Kaino toiveemme tilikartta-taulukosta on, että saisimme sen teiltä jaoteltuna ostotileihin, myyntitileihin ja palkkatileihin. Tämä helpottaa merkittävästi asennustyötämme.

Xpaja-järjestelmästämme voidaan tuoda tiedot suoraan käyttämäänne kirjanpito-ohjelmaan. Asiakkaamme siirtävät tietoja tällä hetkellä seuraaviin kirjanpito-ohjelmiin:

Näin kirjanpitolinkki toimii:

Yrittäjä tulostaa kirjanpitäjän kanssa sovituin aikavälein ostoreskontrasta ja myyntireskontrasta raportit, jolloin aineisto muodostuu kirjanpitäjän käytettäväksi. Kirjanpitäjä noutaa kirjanpito-ohjelmansa aineiston sisäänluku –toiminnolla valitun aineiston, esim. ”laskuaineisto”.

Entré-ohjelmiston kanssa yhteensopivia kirjanpito-ohjelmistoja ovat:

Mikäli käyttämääsi kirjanpito-ohjelmaa ei löytynyt vielä ohjelmistolistasta, ole meihin yhteydessä, niin kartoitetaan mahdollisuus uuden yhteistyön suhteen. Olemme avoimia yhteistyöhön myös muiden ohjelmistojen kanssa.

TILINTARKASTAJAT

Selainkäyttöisyys ja pilvipalvelumme mahdollistavat molempien ohjelmistojemme käytön Internet-yhteydellä mistä vain myös tilintarkastajille. Pilvipalvelu-asiakkaillemme teemme myös varmuuskopioinnit ohjelmistosta joka yö, joten kaikki aineisto on varmassa tallessa.

Kiinnostaako yhteistyö?

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan kuinka pystymme auttamaan yhteisiä asiakkaitamme!

Maria Vappula, toimitusjohtaja
040 131 6791
maria.vappula@pajadata.fi

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Yhteistyö­kumppaneille

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.