YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Tervetuloa tutustumaan yhteistyökumppaneihimme!

Tässä esittelemme yhteistyökumppanimme, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä ja tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita palveluita.

Pajadata logo

HANTVERKSDATA

Ruotsalainen Hantverksdata kuuluu Pajadatan tapaan HVD Group-konserniin. Teemme yhdessä tuotekehitystyötä ja tiivistä yhteistyötä erityisesti Entré tuoteperheen ohjelmistojen parissa.

Pajadata logo

HÅndverksdata

Norjalainen Hantverksdata kuuluu Pajadatan tapaan HVD Group-konserniin. Teemme yhdessä tuotekehitystyötä ja tiivistä yhteistyötä erityisesti Entré tuoteperheen ohjelmistojen parissa.

findity

On pohjoismainen kuittien ja matkalaskujen digitaaliseen taltiointiin ja käsittelyyn erikoistunut toimija. Hantversdata-konserni tekee yhteistyötä Findityn kanssa myös muissa konsernin yhtiöissä. Toteutamme yhdessä asiakkaillemme Entré Expense -palveluaa, joka tehostaa kuittien ja matkalaskujen käsittelyä merkittävästi. 

abax

Sähköistä kalustoseurantaa ja paikannusta tarjoava ABAX on integraatiokumppanimme. Abaxin SaaS palvelun ja Pajadatan Entrén välille on rakennettu fiksu integraatio, jossa ajojen tietoja on mahdollista hyödyntää myös Entrén tilauksilla. 

Ahlsell

HVD Group tekee niin ikään Pohjoismaissa toimivan talotekniikkatukku Ahlsellin kanssa. Ahlsellilla paljon asioivan yrityksen tarpeisiin rakennettu Ahlsell Office- nimeä kantava ohjelmisto on selainpohjainen ERP. Ahlsell Office on luotu erityisesti asentajaympäristössä toimiville yrityksille – kuten sähkö, LVI ja ilmastointi. Ahlsell Officella yritystoiminnan pyörittäminen on tehokasta ja yrittäjällä jää aikaa enemmän muuhun kuin papereiden pyörittämiseen.

maventa

Maventa on pitkäaikainen ja monipuolinen yhteistyökumppanimme. Maveta tunnetaan parhaiten verkkolaskuoperaattorina, mutta Maventan tarjoamia palveluita asiakkaamme käyttävät paitsi verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottoon myös saatavien seurantaan Reskontravahti-palvelussa. Maventa tarjoaa myös yhteyden laskusaatavarahoitukseen kotimaisen pankin välittämänä palveluna. 

Tilitoimistot

Pajadata Oy tekee yhteistyötä usean paikallisten tilitoimistojen kanssa ympäri suomen. Ohjelmistomme mahdollistaa vaivattoman tiedonsiirron yleisimpiin kirjanpidon ja palkanlaskennan ohjelmiin. Voit siirtää muun muassa myynti- ja ostoreskontran sekä tunti- ja kulukirjauksen tiedot eteenpäin.  Kiinnostaako yhteistyö? Lue lisää ohjepankistamme!

kti laskutus

KTI Laskustus Oy on kotimainen pk-yritysten kumppani laskusaatavarahoituksessa, perintäpalveluissa ja tilitoimistona.  KTI Laskutus lupaa mm.  -Saat laskuista aina heti rahaa tilillesi sovitun osuuden laskusta  -Emme vaadi koko laskukantaa hoidettavaksemme - päätät itse mitkä laskut rahoitat  -Markkinoiden teknisesti paras ja selkein ohjelmisto laskusaatavien rahoitukselle -Ei eräpäivien valvontaa  -Ei reaalivakuuksia  -Kattavat raportit  -Laskurahoitus käytössä jopa tunnissa parissa

QUANTTOR OY/ JCAD MÄÄRÄLASKENTA

Oululaisen Quanttos Oy:n JCAD-ohjelmat tarjoavat sähköisen määrä- ja kustannuslaskennan ratkaisuja rakennus-, LVI- ja sähköaloille. JCAD:n ja Pajadatan toiminnanohjausjärjestelmän käyttäminen yhdessä mahdollistavat sujuvan projektinhallinnan tarjouspyynnöstä loppulaskuun asti ilman päällekkäisyyksiä. JCAD:n laadukas määrälaskenta täydentyy prosessissa Pajadatan kustannuslaskennan osaamisella, kun tuotehinnoittelu tuodaan tarjouslaskentaan. Kun tarjous on hyväksytty ja tästä jatketaan edelleen työmaaseurantaan, on kokonaisuuden onnistumiselle loistavat edellytykset.

Noja rahoitus Oy

Noja Rahoituksen palvelut ovat integroitavissa toiminnanohjausjärjestelmiimme. Rahoituskumppanin käyttö Pajadatan järjestelmien sisällä on helppoa ja se on kiistatta varmin tapa nopeuttaa kassankiertoa.

Avalo

Avalo on tärkeä yhteistyökumppanimme maksuliikennepalveluiden toteuttamisessa toiminnanohjausjärjestelmiimme. Maksuliikennettä kuvataan joskus yrityksen verenkierroksi, joten sen toimintavarmuus ja tehokas toiminta on yrityksen toiminnan kannalta elintärkeää. Avalo on osa Visma-konsernia ja sen maksuliikennepalvelut ovat saatavissa kaikkiin Suomessa toimiviin pankkiryhmiin.

Kiinnostaako yhteistyö?

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan kuinka voisimme auttaa yhteisiä asiakkaitamme!

Maria Vappula, CEO
040 131 6791
maria.vappula@pajadata.fi

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Yhteistyökumppanimme

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.