Pajadata oy

Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ohjelmistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille.

PALVELUA SUOMEN LAAJUISESTI, TAUSTALLA VAHVA POHJOIS-EUROOPPALAINEN KONSERNi

Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Vantaalla ja Kuopiossa. Toimialueemme on koko Suomi. Asiakkaina meillä on tällä hetkellä noin 1400 yritystä, joista LVI- ja sähköurakoitsijoita on lähes 1000. Ratkaisumme soveltuvat yhden henkilön yrityksistä 100 henkilöä työllistäviin yrityksiin. Kehitämme ja tarjoamme ohjelmistotuotteita toimialojen tarpeet edellä. Johtoajatuksena työssämme on asiakasyrityksemme arjen helpottaminen ja menestymisen mahdollistaminen.

Vuodesta 2009 olemme kuuluneet Tukholmassa päämajaansa pitävään Hantverksdata-konserniin, joka on alueensa markkinajohtaja rakentamisen ja talotekniikan ohjelmistoratkaisuissa. Hantverksdata-konsernin yhtiöt toimivat Suomen ja Ruotsin lisäksi Tanskassa, Norjassa ja Saksassa. Erityisesti mobiiliapplikaatiomme ovat olleet varsin suosittuja. Mobiilityökalujamme käyttää jo yli 100 000 henkilöä.

Voit tutustua muihin Hantverksdata-konsernin yhtiöihin alapuolen linkeistä:

VANKKA TOIMIALATUNTEMUS KAIKEN PERUSTANA

Olemme alusta asti keskittyneet nimenomaan LVI-, sähkö- ja rakennusalaan, joten toimialaosaamisessa meitä on vaikea päihittää. Tukipalveluamme on kehuttu Suomen parhaaksi ja toimitukset hoidamme aina nopeasti ja asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomasti.

Muun muassa näistä meitä kehutaan:

Pajadatan asiantuntijat palvelevat joustavasti.

Otathan rohkeasti yhteyttä! Katsotaan yrityksellesi sopivin ratkaisu, jonka avulla säästätte aikaa, vaivaa ja rahaa!

Oletko kiinnostunut Pajadatan palveluista?

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.

Siirrytään ajanvaraukseen tuossa tuokiossa.

Oletko kiinnostunut Pajadatan palveluista?

Täydennä tiedot ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavien 1-3 arkipäivän kuluessa.