Rekrytointi

Jos olet kiinnostunut toimimaan esimerkiksi käyttötukihenkilönä, ohjelmistokouluttajana, ratkaisumyyjänä tai kirjanpitäjänä, ota rohkeasti yhteyttä!

Pajadata työnantajana

Pajadatan missio on tarjota markkinoiden parhaat ja käyttäjäystävällisimmät ohjelmisto- sekä palveluratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille mahdollistamaan yrittäjän menestyminen.

Tällä hetkellä olemme noin 20 hengen asiantuntijaorganisaatio, jossa on asiallinen mutta rento työilmapiiri. Keskimääräinen työsuhteen pituus meillä on yli 10 vuotta ja useat meistä ovat ehtineet Paja-uransa aikana tehdä monenlaisia tehtäviä. Liika kankeus ei vaivaa, joten työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia.

Palveleva, asiakasta kuunteleva toimintamalli on kulmakivi, johon toimintamme perustuu. Olemme asiakkaittemme tavoitettavissa ja palvelemme asiantuntevasti yrittäjiä niin LVI-, sähkö- kuin rakennusalallakin. Omien monipuolisten ratkaisujen lisäksi meillä on laaja ja alati kasvava kumppaniverkosto, jonka kanssa toteutamme asiakaskuntamme tarpeita. Ja koska kuulumme pohjoismaiseen konserniin, saa meillä halutessaan myös ripauksen kansainvälisyyttä.

Lähivuosien tavoitteemme on kasvaa reippaasti, ja näin ollen etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää niitä kuuluisia hyviä tyyppejä.

Toimistomme sijaitsevat Tampereella tai Vantaalla, mutta älä anna sen häiritä, jos itse asut muualla.

Ota yhteyttä