Hantverksdata on noin 170 henkilön asiantuntijaorganisaatio. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Suomessa meitä on 30 henkilöä erilaisissa ohjelmistokehityksen, tukipalveluiden, myynnin ja markkinoinnin, sekä hallinnon ja johdon tehtävissä. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä ja Kuopiossa.

Olemme alusta lähtien erikoistuneet talotekniikka-alojen ja rakentamisen ohjelmistoratkaisuihin. Tässä olemmekin saavuttaneet vahvan jalansijan Pohjoismaissa; ohjelmistojamme käyttää jo yli 50 000 henkilöä ja olemme markkinajohtaja alueellamme.

Palveleva, asiakasta kuunteleva toimintamalli on kulmakivi, johon toimintamme perustuu. Omien monipuolisten ratkaisujen lisäksi meillä on laaja ja alati kasvava kumppaniverkosto, jonka kanssa toteutamme asiakaskuntamme tarpeita.

Meillä työskentely on sopiva suhde vapautta ja vastuuta. Työyhteisössämme on nuoria ja konkareita, eri koulutus- ja työtaustoja, kieliä ja murteita. Ilmapiirimme on mukavan mutkaton ja siksikin töihin on kiva tulla. Kiitos hyvän porukan, liiketoimintamme on ollut vahvassa kasvussa ja tätä tavoittelemme jatkossakin. Näin ollen etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää niitä kuuluisia hyviä tyyppejä.

 

NYT HAEMME:

Asiakaspäällikköä Entré Officen myyntiin Uudellemaalle

Asiakaspäällikköä Entré Officen myyntiin Pirkanmaalle

Asiakaspäällikköä EDC Työmaajärjestelmän myyntiin Uudellemaalle