Hantverksdata

Ruotsalainen Hantverksdata kuuluu Pajadatan tapaan HVD Group- konserniin. Teemme yhdessä tuotekehitystyötä ja tiivistä yhteistyötä erityisesti Entré SaaS tuoteperheen ohjelmistojen parissa.

Håndverksdata AS

Norjalainen Håndverksdata AS kuuluu Pajadatan tapaan HVD Group- konserniin. Teemme yhdessä tuotekehitystyötä ja tiivistä yhteistyötä erityisesti Entré-SaaS tuoteperheen ohjelmistojen parissa.

Handwerksdata

Saksalainen Handwerksdata kuuluu Pajadatan tapaan HVD Group- konserniin. Teemme yhdessä tuotekehitystyötä ja tiivistä yhteistyötä erityisesti Entré-SaaS tuoteperheen ohjelmistojen parissa.

Maventa

Maventa on pitkäaikainen ja monipuolinen yhteistyökumppanimme. Maventa tunnetaan parhaiten verkkolaskuoperaattorina, mutta Maventan tarjoamia palveluita asiakkaamme käyttävät paitsi verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottoon myös saatavien seurantaan Reskontravahti-palvelussa. Maventa yhteistyökumppanina tarjoaa myös yhteyden laskusaatavarahoitukseen kotimaisen pankin välittämänä palveluna.

 

KTI Laskutus

KTI Laskutus Oy on kotimainen pk-yritysten kumppani laskusaatavarahoituksessa, perintäpalveluissa ja tilitoimistona.

KTI Laskutus lupaa mm.

  • Saat laskuista aina heti rahaa tilillesi sovitun osuuden laskusta
  • Emme vaadi koko laskukantaa hoidettavaksemme – päätät itse mitkä laskut rahoitat
  • Markkinoiden teknisesti paras ja selkein ohjelmisto laskusaatavien rahoitukselle
  • Ei eräpäivien valvontaa
  • Ei reaalivakuuksia
  • Kattavat raportit
  • Laskurahoitus käytössä jopa tunnissa parissa

 

Findity

Findity on Pohjoismainen kuittien ja matkalaskujen digitaaliseen taltiointiin ja käsittelyyn erikoistunut toimija. Hantverksdata-konserni tekee yhteistyöstä Findityn kanssa myös muissa konsernin yhtiöissä. Toteutamme yhdessä Findityn kanssa asiakkaillemme Entré Expense- palvelua, joka tehostaa kuittien ja matkalaskujen käsittelyä merkittävästi.

ABAX

Sähköistä kalustoseurantaa ja paikannusta tarjoava ABAX on integraatiokumppanimme. Abaxin SAAS-palvelun ja Pajadatan Entrén välille on rakennettu fiksu integraatio, jossa ajojen tietoja on mahdollista hyödyntää myös esimerkiksi Entrén tilauksilla.

Paikalliset tilitoimistot

Pajadata Oy tekee yhteistyötä lukuisien paikallisten tilitoimistojen kanssa  ympäri Suomen. Ohjelmistoistamme saa siirrettyä mm. myynti- ja ostoreskontran, sekä tunti- ja kulukirjausten tiedot eteenpäin yleisimpiin kirjanpidon ja palkanlaskennan ohjelmiin.